Vicent Nàcher – Un tros de cel a les butxaques

Divendres 12 d’abril a les 19.30h

Vicent Nàcher
Un tros de cel a les butxaques


Sempre (i diguem SEMPRE) és un plaer obrir les portes a un poeta de la casa com és Vicent Nàcher, un bon amic i cantoner incondicional. Amb ell obrim les portes a la sensibilitat, observem la quotidianitat amb altres ulls i assaborim els moments amb intimitat i delicadesa. Arropat com sempre del grup de poesia i música Confiteor, han prepara un espectacle fet a mida per a la Cantonera. La presentació estarà a càrrec de Antoni M. Bonet, director de la col·leció Mare Nostrum de poesia de l’Editorial Neopàtria.


El nou llibre de Vicent Nàcher Ferrero és una aposta per la transparència, per la claror, per la poesia com a eina d’introspecció íntima, el vers com a teràpia. Una vegada més, l’autor no deixa de sorprendre’ns amb la poètica de la profunditat dels abismes vitals, on es troba reflectit el món personal d’un ésser humà del nostre segle. Un tros de cel a les butxaques respon a la voluntat del poeta de sincerar-se, amb un lector que amb total seguretat també experimentarà les mateixes sensacions que l’escriptor. Aquest és el seu llibre número nou, on la veu del lletraferit del nostre poble intenta arribar a les preocupacions de les persones del nostre temps.

Poemes de les coses minúscules de tots els dies, que consoliden la veu d’un autor que s’ha fet major, per les exigències d’un món que l’obliga a reinventar-se una vegada més enmig d’un mar de dubtes i certeses, que el turmenten i el fan créixer. Llibre que recull cada sensació de vida, cada sentiment oportú, cada gemec esgarrat enmig de la nit dels temps. Confessions a cau d’orella amb les quals ens sentirem ràpidament identificats, voluntat de viure i escriure amb coherència i alegria, esclat de vida, els misteris d’un individu que no té misteris. Així, Vicent torna una vegada més a La Casa Cantonera, el lloc que l’ha fet créixer com a persona i escriptor, amb un retorn a la nostra llar de músics i poetes.

Vos esperem, com sempre, amb les portes obertes!

I apunteu a l’agenda:
Elsa Tronchoni i Tomàs de los Santons / La Rosa als llavis – 25 d’abril
Gener / Cante al cos elèctric – 4 de maig
Òscar Briz / El soroll del nostre pas – 1 de juny
Joe Pask / Salt – 8 de juny
Mr. Paimor / La segunda vuelta – 22 de juny