Veus des d’Àfrica

Divendres 30 de maig

a les 20h.

“Veus des d’Àfrica”  

Recital de poesies a càrrec de Confiteor i contes africans  interpretats per l’actor senegalés Elimane.

Aquest acte està dintre de les jornades que s’han creat al voltant de la commemoració del Dia d’Africa, que es celebra el 25 de maig,  el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional d’Algemesí està organitzant unes jornades que van del 26 de maig fins el 7 de juny, on es pretèn donar a conèixer i mostrar l’altra cara d’Àfrica que molta gent desconeix.

En elles participaran diverses associacions del poble que ens ajudaran a difondre la situació actual de molts països africans.

Ademés del recolçament del propi Ajuntament, participaràn en promure les activitats  Pobresa Zero, Algemesí Solidari, Projecte Rafael Sanus, Fundació Juan Bonal de les Germanes de Sta. Ana, Solmaral Sed dels Germans Maristes, Càritas Algemesí, Associació ames de casa Tyrius, Confiteor, Apyldea, Els cafés filosófics tant de joves com d’adults, L’Ullal Cultural, El Club de lectura de la BPM, La Casa Cantonera, etc…, havent-hi convidat també a treballar l’activitat als centres escolars de la població.

En la cloenda de les diverses activitats d’estes jornades, es farà un homenatge a Nelson Mandela per la seua vida dedicada a restaurar els valors del poble africà.

AFRICA-programaci