Verdcel, “Els dies del Saurí”

Dissabte 4 de Maig

a les 20h.

Dins les Jornades “El despertar d’un poble”

VerdCel ve a presentar-nos el seu últim treball, “Els dies del Saurí”.

VerdCel és una proposta de cançó genuïna i rica en llenguatges, amb més de huit anys de trajectòria i quatre treballs, tant en format de disc com de còmic. VerdCel conrea el territori on les influències modernes no es barallen amb les arrels mediterrànies; on es combinen plàstica i música; on el compromís i l’estètica se sumen per enfortir la paraula perquè arribe, sobretot, més endins.

VerdCel ens presentarà el seu darrer treball, “Els dies del Saurí”, el quart ja de la formació musical, que inclou un còmic i, a més, ha estat guardonat amb el Premi Ovidi Montllor 2012.

Ho farà en format de duet, amb un repertori que es basa majoritàriament en aquest disc-còmic, però que afegeix peces de treballs anteriors i versions que l’acompanyen de fa un temps.

En el seu treball més personal, VerdCel desplega emocions i sentiments amb unes cançons que s’endinsen en territoris pop-rock i amb el novel•lat d’un còmic que planeja sobre els dies d’aquarel•la en què vivim, on tot s’esvaeix. El nou directe resseguirà el camí del saurí que, amb la torsió d’una vareta, percep l’aigua i tot allò que s’oculta sota terra, sota la pell dels sentits.

Tot un espectacle de cançó i imatge!

No deixeu de visitar la seua web: www.verdcel.com