Una vesprada Plaf!

Vesprada de dissabte, la Casa Cantonera es tornà a omplir de xiquets i xiquetes per vore un altre gran espectacle. Aquesta vegada no ha sigut la màgia d’un mag jovenet, sinó l’humor, els malabars i el colorit de la companya familiar de teatre clown i animació Plaff! qui omplí el corral de la casa de les rialles dels més menuts i dels que ja no ho som tant.

“8 Patos” és el nom de l’espectacle unipersonal de Dario interpretant a un esperpèntic “Felipe”, que ha demostrat un domini absolut del públic infantil fent-se servir d’una gran varietat de trucs i gags. De la seua maleta va anar traient tot mena d’objectes i artefactes, fins i tot una mini -però que molt mini- bicicleta amb la qual va pegar un parell de voltes al reduït espai escènic del que disposava. Un xou participatiu on no faltaren els malabars amb pilotes , els plats xinesos, els trucs de màgia (amb poc de truc, però molt d’enginy), la globoflèxia (inclosa una figura d’ossets enamorats que va fer sospirar a tot l’auditori) i una gran quota d’humor amb accent argentí en la qual aquest experimentat “xouman” ha vertebrat tot l’espectacle.

Esperem tindre l’oportunitat de tornar a vore a Felipe i la seua cia Plaff una altra volta al corral de la Casa Cantonera.


+fotos

Al proper espectacle, hi esperem contar amb la presència d’una nova espectadora; Marta: tota “la gran família” de la Casa Cantonera t’esperem amb il·lusió i molt d’amor…

per Fede Conti