Una pometa, un pomer de De_paper

Divendres 28 de desembre a les 17:30 i a les 19h

El nadal és prop i volem compartir una vesprada amb els més menuts i grans de la casa. Tot fugint del sorollós i sobreestimulant nadal, volem compartir amb vosaltres un espectacle de proximitat, íntim, fet de paper, amb música en directe i el que més ens agrada: fet amb molta estima. Un concert amb cançons populars i il·lustrat amb delicadesa, per fer gaudir els menuts dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.

Per aquesta ocasió, en ser hivern, farem aquest acte a la cambra per poder estar calentets i crear entre tots un ambient màgic per gaudir al màxim d’aquesta experiència. Ara bé, com que la cambra és un espai físic reduït, hem pensat a fer dos passes: un a les 17:30h i l’altre a les 19h. L’entrada, com sempre, és lliure (amb taquilla inversa) però per controlar la quantitat de gent en cada passe –35 persones màxim– caldrà retirar l’entrada a la Llibreria Samaruc d’Algemesí (carrer Sant Josep de Calassanç, 11), una entrada per persona, ja siga gran o menut ja que sense entrada no es podrà accedir a l’espectacle. Podeu passar a retirar les vostres del 14 al 27 de desembre.

Una pometa, un pomer és un espectacle musical fet de papers, cartrons, dibuixos i llibretes. Ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal.

La companyia De Paper –o el que és el mateix, el duo format pel dibuixant i titellaire Joan Alfred Mengual i l’acordionista Núria Lozano– ens submergeixen en un món de paper on ningú no passa mai fam i on les cançons sonen rebé. Més informació, espectacles i agenda a la seua web www.depaper.cat

Aquí un vídeo per poder fer un tast i que pugueu veure la màgia, sensibilitat i preciositat d’aquest espectacle.

 

Vos hi esperem, com sempre amb les portes obertes i, en aquest cas, amb la llar encesa!