Tor des Géants

Dissabte 19 d’octubre

a les 19:30h

Exposició + Xerrada + Projecció d’imatges + Taula rodona

El Tor des Géants està considerada la cursa de muntanya més dura del món, i tenim la grandíssima sort de comptar amb dos amics de La Casa que han viscut aquesta impressionant aventura en primera persona i vénen a compartir l’experiència amb tots nosaltres. Vicent Barberà (Algemesí) i Lucas Boix (Sueca) han participat en l’última edició d’aquesta cursa d’ultradistància i ens parlaran de com han enfrontat aquesta aventura. L’acte serà presentat per Miquel Giménez, un dels pioners i impulsor del trail running valencià.

Tor des Géants

Tor des Géants

Es tracta d’una cursa de 330km que discorre per la vall d’Aosta (Itàlia). Durant el seu recorregut es superen els 24.000 metres de desnivell positiu, és a dir, quasi com pujar 3 vegades l’Everest!

La cursa té una durada màxima de 7 dies, en els que l’organització no imposa etapes, així que cada corredor ha d’administrar-se els descansos i les parades per tal de superar aquestos quasi 8 maratons de muntanya que rodegen els 4 gegants dels Alps: Mont Blanc, Grand Paradiso, Monte Rosa i Cervino.

En aquesta quarta edició han participat 706 esportistes, dels quals tan sols han arribat a meta 383. Si vols saber més detalls sobre aquesta proesa no et pots perdre la visita d’aquestos dos ultrafondistes!