That Old Feeling

Dissabte 12 d’octubre
a les 19:30h


Tenim unes ganes immenses d’acollir, per primera vegada, un estil musical que encara no ha trepitjat el nostre corral: el jazz. I si a les ganes que en tenim li sumem que el gènere vindrà de la mà de l’alcudià Òscar Briz i acompanyat per Lucas Ibáñez, Felip Santandreu i Amadeu Adell, podem assegurar, del ben cert, que serà una vesprada-nit memorable, de les que queden gravades a la nostra paret de rajoles blanques. Esteu avisades i avisats!


That Old Feeling és un quartet (quintet ocasionalment, amb l’adició de saxofonista) que interpreta en directe un exquisit repertori basat en la gran època de la cançó jazz, a l’estil “crooner” i la particularitat de presentar una veu  solista masculina en una escena, la  valenciana del jazz, en què pràcticament la totalitat d’intèrprets vocals són femenines.

En sorgir la idea de portar el repertori a l’estudi, es va plantejar la necessitat d’aportar un toc autòcton a un temari que, en versió original, ha quedat enregistrat innombrables vegades pels cantants més diversos. La gravació es va realitzar en una única sessió al maig de 2019.  El quartet enregistra en unes hores un llarga durada homònima, amb vuit temes que contenen les lletres originals junt a les adaptacions al valencià realitzades per Òscar Briz, en alguns casos i que, en altres, es presenta el tema únicament amb la lletra adaptada.

El disc ha estat gravat als SP Estudios per Sergio Peiró. La portada i resta de material gràfic, junt a la maquetació, va córrer a càrrec de Joanra Estellés.

Els músics integrants, amb Lucas Ibañez com a guitarrista, Felip Santandreu, baterista,  Amadeu Adell, contrabaixista, i  Òscar Briz a la veu, tots ells de La Ribera del Xúquer,  són de contrastada qualitat i versatilitat, “savoir- faire” i àmplia experiència en diversos camps de la música popular.

Els autors de les peces presentades són Cole Porter, Harry Warren & Mack Gordon, Nat King Cole & Irving Mills, George & Ira Gershwin, Charles Trenet, Jacques Prévert & Joseph Kosma i Sammy Fein & Lew Brown. La major part del repertori prové de musicals de Broadway i posteriorment, el Hollywood de la dècada dels 1930/40.

Obrir les portes a That Old Feeling —per sort per a  nosaltres— és obrir les portes a un bon grapat de músics de contrastada qualitat, gran versatilitat i àmplia experiència en diversos camps de la música popular. 

Sabem que a la Cantonera hi ha experiències que duren per sempre i aquesta serà, indiscutiblement, una d’aquestes!

Vos hi esperem, com sempre, amb les portes obertes!

I apunteu a l’agenda:
Xavier de Bètera / Empremtes – 19 d’octubre
Cançoner  Atlàntic / Néstor Mont i Presen – 26 d’octubre
Muixerola/ Maria Carbonell i Lucas Ibáñez – 8 de novembre