Sucs integrals i batuts verds

Dissabte 30 de maig

a les 18h.

Aquesta temporada està sent increïble, plena de bones vibracions, descobriments i retrobaments, però ara de cara a l’estiu, necessitem agafar forces, energia, per aquest motiu hem convençut Àgueda Ureña perquè ens ajude a preparar uns bons sucs integrals, batuts verds i smoothiees.

Els sucs frescos de fruites i verdures són una font inesgotable de salut i vitalitat, i alhora un depuratiu i desintoxicant, l’alt poder curatiu contribueix a reforçar les defenses de l’organisme. A més són molt fàcils de preparar a casa, a condició de tenir els ingredients adequats i una mica de pràctica, perquè no ens porte molt de temps. Descobrirem com de fàcil i ràpid pot ser cuinar de manera saludable amb Thermomix.

sucsintegrals_Agueda

Hui en dia una de les nostres preocupacions és menjar tan sa com siga possible; no volem consumir colorants ni conservants, ni additius, però tampoc disposem del temps necessari per fer un plat “de tota la vida”.

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina! Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes i amb molta ganeta!