Sopar al carrer a la italiana

Dissabte 20 de juny a les 18h.

Classe-degustació a la italiana amb Àgueda Ureña.

Hem arribat al final d’aquesta temporada primavera-estiu i, per a tal ocasió i coincidint amb la festa del carrer Domènec Gamieta, hem pensat convidar Àgueda Ureña perquè ens prepare una classe-degustació a la italiana. Prepareu-vos per a passar una vesprada on ens ensenyarem i elaborarem diferents tipus de pasta fresca: des de l’amassat fins l’elaboració final amb màquines de fer pasta. Àgueda ens guiarà en el procés d’elaboració d’spaguettis, tallarins, i d’altres pastes que, acompanyades de diferents salses, i amb uns aperitius com risotto, focaccia, tots ben cuidats, seran la millor companyia per al sopar que farem després a la porta del carrer. Prepareu-vos per a descobrir com de fàcil i ràpid pot ser cuinar de manera saludable amb Thermomix.

No cal tindre una Thermomix per a vindre a gaudir del bon menjar, tan sols ganes d’arromangar-se i obrir els ulls i el paladar per a ensenyar-se i fer un fum de receptes italianes, que cuinarem al forn i al foc.

Hem establert un preu de 12€ per persona, per a comprar els millors ingredients i la beguda.

Bons plats, bons ingredients i la millor companyia per trobar-nos i gaudir tots junts!

Buon appetito!

ALAITALIANA_w

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina! Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte. Vos avisem que hi ha places limitades.

Come sempre, ci auguriamo che con le porte aperte e molto ganeta!