Soles invisibles, juntes invencibles

Dissabte 17 de novembre a les 18h.

Monòleg “Soles Invisibles, Juntes invencibles” del col·lectiu GEMEGA, organitzat per L’Eixam

Un treball cuinat a foc lent, utilitzant els ingredients de les experiències i anècdotes de companyes que s’han anat trobant en aquest camí.
Amb la intenció de què la riquesa de la diversitat estiga present a la vida quotidiana, i que aquestes realitats deixen d’estar reprimides i silenciades.

A La Casa sempre ens ha agradat anar d’allò local a allò global. Per això, una vegada més, obrim les portes a iniciatives que tenen el tret d’eixida al nostre poble. Aquesta vegada obrim les portes al col·lectiu L’Eixam que organitza les I Jornades Feministes d’Algemesí amb la il·lusió de continuar treballant per visibilitzar la capacitat transformadora dels feminismes per aconseguir una vida digna, lliure i socialment justa per a totes. Compartir amb la nostra societat els discursos i les pràctiques feministes té per resultat l’enderrocament del sistema heteropatriarcal que tant de patiment, injustícia i morts genera a la nostra societat.

Amb les I Jornades Feministes d’Algemesí es vol reivindicar el poder de la dona a la nostra societat i difondre els feminismes de manera que arribe cada vegada a col·lectius més amplis de la societat, per implicar-los a totes i a tots en la lluita feminista, perquè cada vegada es faça més difícil girar la vista i ignorar l’estructura de violència masclista que pateixen les dones pel fet simple de ser-ho.

El col•lectiu GEMEGA són un col.lectiu jove feminista, que pretén transmetre allò que van aprenent a través del teatre, l’humor i les emocions. Un treball cuinat a foc lent, que utilitza els ingredients de les experiències i anècdotes de companyes que s’han anat anat trobant en aquest camí. Amb la intenció que la riquesa de la diversitat estiga present a la vida quotidiana, i que aquestes realitats deixen d’estar reprimides i silenciades.

Com sempre, vos hi esperem amb les portes obertes!