Recordem Enric Valor

El passat 26 de desembre acudírem a La Casa Cantonera perquè Dani Miquel ens presentava el seu nou espectacle: Els Barrets de Valor. Arribàrem apurats de temps, ja se sap que quan tens xiquets menuts sempre és difícil arribar d’hora, i la casa ja bullia de gent que esperava de nou al Dani Miquel que feia un any ja havia estat allí, en aquella ocasió per presentar el seu llibre disc Musiqueries.


+ fotos
Tinguérem sort i encara trobàrem un raconet per a gaudir del que anava a passar. L’espectacle de Dani és un homenatge a Enric Valor i a Les Rondalles Valencianes, i els personatges d’aquestes anaren apareguent al llarg del matí, de forma quasi màgica, des del seu bagul teatral. Les rondalles foren les vertaderes protagonistes de la representació, però estigueren ben amanides per la música d’aquest cantacançons i la representació fou tan amena i divertida que fins i tot se’ns quedà curta.

Dani Miquel ens portà a La Casa Cantonera un espectacle infantil per apropar els xiquets i xiquetes a les rondalles valencianes, però no sols això, també ens portà a grans i menuts un grapat de felicitat. Encara recorde els somriures, les expressions de sorpresa en la cara dels més menuts, la forma en que el meu fill cantava les cançons, l’empenta en que el meu nebot aplaudia, i l’espurna en la mirada que ens quedà a tots i totes els que gaudirem d’aquell mati d’Els Barrets de Valor a La Casa Cantonera.

per Miquel Puig