Receptes tradicionals – Àgueda Ureña

Dissabte 1 de novembre 

a les 18:00h

Una vegada més la nostra estimada Àgueda Ureña, amant de la bona cuina, ens ve a presentar les adaptacions que ha fet per a Thermomix dels plats tradicionals, publicats al seu llibre “Menjar i gaudir a la Vall d’Albaida Tardor – Hivern”. Al llibre trobarem receptes que van des d’una coca de pimentó fins un arròs caldós, utilitzant sempre ingredients de la terra, propers i de primera qualitat; aquesta vegada ens elaborarà, com ja ens  acostumats, un “fum” de plats i seguirem descobrint com de fàcil i ràpid pot ser cuinar de manera saludable amb Thermomix.

 menjarigaudir

Hui en dia una de les nostres preocupacions és menjar tan sa com siga possible; no volem consumir colorants ni conservants, ni additius, però tampoc disposem del temps necessari per fer un plat “de tota la vida”.

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina! Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes i amb molta ganeta!