Receptes per a un Bon Nadal – Àgueda Ureña

Dissabte 13 de desembre

a les 18h.

El Nada és ben a prop, l’olor a llar encesa ja es nota als carrers, les cuines comencen a omplir-se d’ingredients propis de l’hivern, la família ja seu a taula tota junta i cal anar preparant-se per a celebracions tan importats. Per aquest motiu hem convençut Àgueda Ureña perquè ens ajude a preparar uns bons plats i dolços per poder gaudir d’un bon Nadal. Descobrirem com de fàcil i ràpid pot ser cuinar de manera saludable amb Thermomix ja que Àgueda ha adaptat receptes tradicionals nadalenques per poder fer-les amb Thermomix.

nadal

Hui en dia una de les nostres preocupacions és menjar tan sa com siga possible; no volem consumir colorants ni conservants, ni additius, però tampoc disposem del temps necessari per fer un plat “de tota la vida”.

Ens farà i degustarem diferents receptes per aquests nadals , per tal de demostrar-nos que la manera més saludable de menjar és aquella en què nosaltres controlem tot el procés.

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina! Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes i amb molta ganeta!