Qui som

La Casa Cantonera es troba allà on es creuen les inquietuds, idees i projectes de dues o més persones creatives.

S’ha concebut com un espai lliure per a la creativitat, l’educació i la cultura. Un espai on tenen cabuda tot tipus de projecte on la creativitat siga el seu eix motor. Un espai lliure d’ideals polítics i religiosos. Un espai on encaixen tot tipus de formes i colors.

Disseny, música, cuina, pintura, literatura, dansa, arquitectura, cinema, poesia, escultura, moda i educació, són algunes de les disciplines que necessiten d’una bona dosi de creativitat per nàixer i d’un espai on crèixer, relacionar-se i deixar-se veure, i aquest espai volem que siga la nostra casa. La vostra casa.

Perquè el millor recipient per a la cultura d’un poble no són els espais grandiloqüents, sinó aquells més menuts i acollidors que, com a casa, permeten que l’home xarre i mire obertament als ulls la poesia, la dansa, el cant, la música i l’art mateix.

La Casa Cantonera , un entranyable racó entre el  carrer Pelaio i En Domènec Gamieta, de reixes de ferro i atabons de fang, els versos juguen amb gesmil i les persones creixem sense obstacles i enfilem l’ànima al cel que s’obri més enllà de la cambra. Una senzilla mostra del que han de ser les iniciatives culturals, des del poble i per al poble.

La Casa Cantonera ja està oberta, per a totes i tots. Si hi vols participar, participa!