Pugem amb globus amb Rubén Suárez

Dissabte 9 de maig

a les 19h.

A la fi! I amb una il·lusió desmesurada, tenim l’orgull de convidar-vos a la presentació del llibre-disc de poesia “Pugem amb globus” l’autor del qual, Rubén Suárez, ha posat veu al poemes de Mª Dolors Pellicer, que han estat musicats per l’amic Néstor Mont. Per a l’ocasió, acompanyen la veu de Suárez grans músics com Josep Maravilla, Xavier Richart, Dani Miquel, Paco Luca o Pere Ròdenes, entre d’altres. El format del disc, que resulta ideal per a fer un regal per l’embolcall que té, ha estat dissenyat pel cantoner Joanra Estellés i produït per Tinna Plà.

Des que vam obrir La Casa Cantonera hem trobat petits tresors artístics i personals, hem conegut gent que es fan d’estimar ràpidament; aquest és el cas de Rubén Suárez i Tinna Plà, que des de l’inici d’aquest projecte han volgut comptar amb La Casa Cantonera com a fil d’unió entre totes les parts que han format aquest projecte tan meravellós. Un projecte que ens fa estar molt orgullosos, que ens fa “unflar pit”, que dóna sentit a la nostra tasca i ens anima a seguir endavant: moltes gràcies de tot cor a tots dos pel que ens esteu retornant.

Per a aquesta presentació tenim el privilegi de poder comptar amb la presència de la poetessa Mª Dolors Pellicer, amb els músics de Tr3scant de Pego i amb Néstor Mont, tota una sort que de segur ens farà gaudir bona cosa al nostre petit corral.

CARTELL-PUGEM_CANTONRA_web

Prepareu-vos per a viure una vesprada única, fantàstica, plena de música i paraules. Sabem de les ganes que teniu de compartir amb els més menuts les cançons i poemes d’aquest llibre-disc, així és que vos esperem, com sempre, amb les portes obertes! Enlairem-nos!

img_19665Vos esperem com sempre, amb les portes obertes!