Presentació de Ribaviva! Dones, la veu cantant.

Dissabte 6 de maig a les 19:30h.

Presentació del cartell Ribaviva.

Un nou Festival “Ribaviva” naix a la nostra comarca i La Casa Cantonera s’ha sumat a aquesta iniciativa des de l’inici. Gent de l’Alcúdia (Òscar Briz), Alzira (Patri Aranda), Carcaixent (Xavi Learreta) i Algemesí (Joanra Estellés i Carles Roig) hem conjugat energies, idees, emocions i sentiments, per donar format a aquest Festival, que busca mostrar el talent artístic i musical que atressorem a la nostra La Ribera del Xúquer: un espai de trobada per a gent de diferents àmbits i disciplines culturals. En aquesta primera edició  tindran lloc activitats diverses que tenen la dona com a protagonista. Concerts, tallers i jocs, es desenvoluparan sota criteris de consum responsable, d’ús de productes autòctons i minimització de residus, amb la gastronomia  i cultura de proximitat com a principals protagonistes. Després gaudirem del concert de Rusó Sala.

El diumenge 21 de maig des de les 9:30h i fins les 19h, podreu gaudir de bon ambient, bona música i bon menjar a l’Hort de Manus a l’Alcúdia.

CARTELL-RIBAVIVA_webTota la informació en www.ribaviva.org

9:30h  – ESMORZAR A LA VALENCIANA
amb la Banda de Música i Xeranga TRUC

truc11:00h – TALLERS i ACTIVITATS
Ioga en familia, macramé, jocs i bombolles de sabó, etc…
+ una desenfadada sessió de ball amb el punt de mira posat als anys ‘60 del passat segle amb BETTY FISH AND THE SHARKS (l’Alcúdia)

bettyfish13:00h – VERMUT
amb versions de pop a l’estil gipsy manouche, conduïdes per la sensualitat de LULÚ Y LOS TIGRETONES (Alzira)

lulú14:30h – DINAR
Faixetes amb arròs a càrrec de les Faca de Carcaixent, Tot un luxe.

17:00h – FINAL DE FESTA
amb clàssics del rock, Aretha Franklin, Etta James, Ray Charles i Muddy Waters, embastats amb artistes actuals com Amy Winehouse i Robben Ford,
un bon homenatge al bressol del rock, a la música negra, al Blues R&B i Soul, amb DAZZLING ROAD (Algemesí).

Dazzling roadPreu esmorzar i dinar inclòs: Adult 15€ / Menors de 12 anys 8€. Informar-vos que l’aforament és limitat a 200 persones, així que no s’ho penseu massa i pilleu les entrades ja!.

Podeu comprar les entrades en l’Alcúdia; Casa de la Cultura i Llibreria l’Esplai, en Alzira; La Llibreria, en Carcaixent; Dau al set i en Algemesí; llibreria Samaruc.

Vos esperem veure per allí i poder gaudir d’un diumenge amb bona companyia!