Pedro Chillón – POWER DÚO

Dissabte 12 de Maig a les 19:30h


Deixeu a casa els manuals i acosteu-vos a La Casa, a la fragorosa delicadesa de l’absurd i la desviació més precisa del sentit de les coses. Sempre hi ha temps per tornar a ser obedient. Ah! I recorda que anar a veure Pedro Chillón és la millor forma d’evitar estar fent el contrari… Benvinguts a l’univers Chillón!


Mundo Chillón torna a La Cantonera! Ja hem tingut la sort d’haver gaudit del seu peculiar món en tres ocasions: a dúo amb Manu Clavijo, en solitari, i amb la formació Comín, Kanka, Chillón y otras chicas del montón. Aquesta vegada tornem a engalanar el nostre corral per a assistir a un concert que  ens oferirà un reflex oníric, vibrant, bizarro, irònic, elegant, decadent, sarcàstic, contradictori, tendre i visceral de nosaltres mateixos. Aquesta vegada Chillón ve a presentar-nos Powerdúo.

received_10155609629417138_w

Darrere de Mundo Chillón trobem a Pedro Chillón, Chansonier granadí criat en Guadix i deslletat per la seva tradició musical; conservatori, rondalles, carnavals, cors, danses i li va sortir bigoti. A la universitat, mentre era a la tuna i passava un any d’Erasmus en què va començar a tocar en solitari, es va treure la llicenciatura en Economia. Deu anys després, el gerent, cansat de preguntar-se si era músic o economista, va decidir que la pregunta estava mal plantejada. Des llavors, com a director general, xofer i botons de Mundo Chillón, dedica tot el seu temps a fer cançons, portar pels pobles del món i planejar chillonadas el temps que li queda lliure.
Ha col·laborat amb artistes com El gran Wyoming, Pablo Carbonell, El Kanka, Rozalén, Antilopez, Carmen Boza, Zahara, El Niño de la Hipoteca i Pepín Tre entre d’altres.
El 2009 munta la Mundo Chillón Surprise Sound Band amb la qual grava en 2011 l’EP “Verbena Popular Underground”. En 2014 presenta “¡Qué bonito es ser un loser!”, El seu primer llarg.
En 2016 inicia la seva relació amb Dieciocho Chulos, una discogràfica que es defineix pels seus artistes i presenta “De Madrid al suelo” el 29 d’abril de aquest mateix any, el seu últim treball fins a la data.

Aquest mateix any crea “Pequeño Gran Bingo Musical Chillón” un espectacle de varietats que submergeix a un artista rellevant en un mar de comèdia musical en què exerceix de mestre de cerimònies. Exercint de solista, com a frontman, mestre de cerimònies o en els més excèntrics invents escènics corre vosté el risc de topar amb ell.

Vos hi esperem, com sempre amb les portes obertes!