Oh benvinguts, passeu, passeu!

Diumenge 3 de gener vam obrir les portes de la casa cantonera amb els sons i els records més arrelats a la nostra infantesa. I ho vam fer amb el cantacançons Dani Miquel qui, acompanyat de dos músics més, el Josep i el Rafa, van animar la xicalla i els majorots allí presents i van omplir el pati de la casa cantonera de notes, lletres, balls i rialles per tal d’encetar el 2010 amb bon peu i presentar-nos el seu nou treball: Musiqueries.

Dani Miquel

Dani Miquel, Josep i Rafa a La Casa Cantonera

I és d’aquesta manera que us volem desitjar un bon any, encetant la vida de la casa cantonera ben arrelats al nostre entorn, amb la innocència fresca dels més menuts i el saber fer de músics que recuperen la nostra empremta.

En breu podreu gaudir en aquest espai web d’algunes imatges de l’acte i, recordeu que, quan torneu a la casa cantonera de segur que trobareu algun dels besos que vam deixar per allà!

Benvinguts sigueu, doncs, i esperem trobar-nos per ací!

Dani Miquel // Dani Miquel

1 Comentari

  1. Miquel Ferragud

    Víctima de l’exquisida delicadesa amb què ha estat batejada aquesta web i aquest màgic espai cantoner, em declare hoste poètic encisat pels propòsits que volen germinar-hi.
    Tant de bo que la paret de llambordes emblanquinada puga seguir sent teló de fons de moltes vetlades de creativitat a pleret.
    Endavant!