Nit de música visual

Dins dels concerts que La Casa Cantonera ens ha oferit al llarg de aquest estiu, destaca l’actuació del músic David Fandos el passat dissabte 9 de juliol, el qual amb una arriscada proposta musical va trencar totes les coordenades dels nostres habituals espectacles amb elements certament innovadors.

I és que el nostre veí va convertir el corral de la casa en una sala global on la seua música tecnopop i simfònica va ser acompanyada amb projeccions d’imatges, textos i colors fascinants pertot arreu. Amb aquesta fascinant posada en escena ens va presentar el seu disc recopilatori Jocs Olímpics + Nits de Música Visual, tot un plaer per als sentits a la frescoreta de l’estiu.

 


Aquest muntatge exclusiu per a La Casa Cantonera va deixar entreveure la seua vertadera passió: un projecte personal de música electrònica i ambiental a través de la imatge i la llum.
Em va impressionar molt el concepte integrador de música i imatge de David Fandos, el qual deu molt al compositor francés Jean-Michel Jarre i als seus reveladors i màgics Camps magnètics.
El concert, agradable i encisador, deixa ben patent la diversitat i pluralitat en les actuacions musicals a la casa, sempre oberta a tots els camins artístics.
Vicent Nàcher