Mundo Chillón

Divendres 12 de juny a les 20h.

Mundo Chillón torna a La Cantonera! Ja hem tingut la sort d’haver gaudit del seu peculiar món en dues ocasions: una en solitari i l’altra amb la formació Comín, Kanka, Chillón y otras chicas del montón. Aquesta vegada tornem a engalanar el nostre corral per a assistir a un concert que  ens oferirà un reflex oníric, vibrant, bizarro, irònic, elegant, decadent, sarcàstic, contradictori, tendre i visceral de nosaltres mateixos.

cover

Swing, rumba, folk, samba, escata i vellut, qualsevol estil és bo per a la bona gent amb personalitat pròpia. Mil i una històries que entre ritmes apallissats, la contradicció com a constant universal i l’humor com a animal de companyia, teixeixen un espectacle que, com el vestit nou de l’emperador, es mostra fins a la medul·la.

Mundo Chillón és una caricatura de la societat que analitza més que la pròpia realitat. És un món amb referències a l’espantall de Valle Inclán i a l’humor absurd d’Azcona i José Luís Entenimentada. Utilitza estils musicals de tota la vida que les modes han ignorat i mostra punts de vista que el pensament únic arracona.

DSC_6960_W

Les seues influències van des de Kiko Veneno o George Brassens a Goran Bregovich, Kevin Johansen, Bersuit Bergarabat i el Selu de Cadiz. Contradictori i sorprenent, a voltes aspre i amb estries, no és apte per a qui espere que li ho servisquen tot mastegadet, encotillat i amb una sola interpretació possible.

Pedro Chillón porta més de 12 anys en els escenaris cuinant a foc lent l’univers Mundo Chillón, la qual cosa ha acabat amb la poca vergonya que alguna vegada va tenir. Potser aquesta personalitat desvergonyida ha fet que haja arribat a fer de teloner de  Javier Krahe, Pablo Carbonell i El Gran Wyoming.

Wyoming, Chillón y Carbonell

“Musicalment no té fronteres, ni és suceptible de ser etiquetat; transita d’un tango a una tarantel·la, passant per una rumba o un valsecito peruà (o per on li dóna la real gana) i fent-ho “cum laude” Fernando Gonzalez Lucini – Cantemos como quien respira

Pedro Chillón: Veu i guitarra espanyola.

Manu Clavijo: Violí i veu.

Així que  no deixeu perdre l’oportunitat de perdre l’oportunitat d’avorrir-vos.

Abstingueu-vos abstencionistes.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes!