Muixerola – Poesia

Divendres 21 de novembre

Recital de poesia i música a La Casa Cantonera 
A les  20:00 h.

Obrim les portes a la Muixerola 2014, la setmana cultural organitzada pels amics de la Nova Muixeranga, els companys Joan Nàcher i Rebeca Climent recitaran els versos del també company Oscar “Atticus”. També es farà la presentació del nou cartell que la Nova ha preparat.

Un any més els amics muixeranguers enlairen La Muixerola, uns dies plens de teatre, sopars populars, música, poesia, fotografia … i aquest any ens han preparat:

cartell-genèric

Dissabte 15 de novembre

VI Premi de Fotografia de Torres Humanes
A les 12:00 h. – Museu de la Festa

S’exposaran les obres preseleccionades i el jurat anunciarà els guanyadors d’aquest any. Podeu veure les obres presentades.

Muixerangues a escena
A les 19:30h – Teatre Municipal d’Algemesí  

muixerangues a escena

Una obra de teatre, en la que podreu gaudiu d’una actuació única de la Nova Muixeranga, on realitzaran les figures més representatives en un context abans mai vist, entre poemes i música del nostre poble, i seguint la línea teatral de l’adaptació feta per Gemma Pellicer del llibre Vull ser Muixeranguera, escrit per Enric Lluch i que va ser presentat en la Muixerola 2011.

El preu de les entrades  5€, venda a la seu de la Nova Muixeranga al carrer Nou del Convent, 59, els dilluns i dijous de 18:00h a 20:00h fins que s’esgoten.

Dissabte 22 de novembre

Espectacle dels Màgics Bufons
A les 17h.  a la seu de la Nova Muixeranga.

Feliu Ventura
A les 20h al Teatre Municipal d’Algemesí.

Muixerola_FeliuVentura

La venda d’entrades a la Llibreria Samaruc que es troba al carrer Sant Josep de Calassanç 11, en horari d’atenció al públic.

El preu de les entrades per al pati de butaques i les llotges serà de 10€ i per a la platea i l’amfiteatre serà de 8€.

Vos esperen!

Sempre Amunt!