Muixerola amb Tomàs de los Santos

Dijous 19 de novembre a les 20h.

Un any més obrim de nou les portes a la Muixerola, les Jornades Culturals organitzades pels amics de la Nova Muixeranga d’Algemesí, unes jornades obertes a tota la gent i a totes les edats, a tot un poble… En definitiva, una setmana carregada d’actes.

Enguany el corral de la casa ha estat el lloc triat per a presentar-nos el cartell d’aquestes Jornades del 2015 i lloc on també es presentarà el cd Versions de la Muixeranga d’Algemesí, Volum 3, un projecte que continua oferint més versions del so de la Muixeranga. Per acabar l’acte, tindrem l’actuació musical de Tomàs de los Santos.

Tomasdelossantos

Tomàs de los Santos, recull i interpreta petjades d’experiències musicals dispars, traçant una ruta de complicitat poètica i melòdica que ens submergeix en fons propis o aliens amb cançons netes i properes, obligant-nos a deixar de ser convidats o simples espectadors. Combinant i enriquint aquesta faceta creativa, amb el compromís personal i professional cap als moviments de transformació social, el resultat és una música transcendent, inspiradora, vital i amb sentiment de pertinença, un intent honest de combatre la indiferència.

11219594_10153103647325178_3591129469671340121_n

Una setmana en què també gaudirem de:

Divendres 20 de novembre (19.30h), a la llibreria Samaruc; Especial Ovidi Montllor. Presentació del llibre “l’obrer de la paraula” de Jordi Tormo, amb l’actuació d’Ona nua.

Dissabte 21 de novembre, a la Seu de la Nova Muixeranga; Esmorzar Estellessià, amb poemes i cançons d’Estellés, preu 5€.

Dissabte 21 de novembre (17h.), a la Seu de la Nova Muixeranga; Rondalles d’Enric Valor a càrrec de Tae Teatre.

Dissabte 21 de novembre (19.30h), a Sant Patrici (Alginet); actuació de la Nova Muixeranga a la XIII Nit d’Escola Valenciana.

Diumenge 22 de novembre (12h.), lloc a concretar, Performance muixerangera.

Com sempre vos esperem amb les portes obertes!