Mr Paimor – La Segunda Vuelta

Dissabte 22 de juny a les 19.30h


Tanquem la temporada de primavera. I quina temporada! Amb Tardor, Gener, Òscar Briz i Joe Pask, entre d’altres. I no hem trobat millor manera per posar-li un punt i seguit que obrir les portes a un projecte d’Algemesí. 


Darrere de Mr. Paimor trobem Pablo Herranz, artista conegut i proper que té denominació d’origen d’Algemesí. Ja fa un temps ens va sorprendre amb les seues sentides gravacions de Dormitori. Ara fa un pas més enllà, amb la presentació de la seua maqueta, La Segunda Vuelta: cinc cançons gravades en un garatge amb els mínims recursos. Només amb veu, baix, percussió i guitarra, sense trampa ni cartró, ens ofereix interpretacions sentides i directes, una representativa targeta de presentació de totes les cançons que composa. Tot i l’humil producció, Mr. Paimor ens descobreix un gran contador d’històries, capaç de construir una bona cançó amb versos que encaixen amb senzillesa i una interpretació vocal molt talentosa.

Influït pel rock nacional, pels cantautors llatins i pel pop-folk americà, basa la seua existència en el directe, en la proximitat de les seues lletres i en unes melodies nues, obertes de bat a bat, sense artificis.

Vindrà amb els seus escuders: Boro Ferragud a la bateria i percussió, Sergio Lorenzo al baix i Salva Candel al so.

Vos hi esperem, com sempre, amb les portes obertes!