Montse Castellà – Barnasants al PV

Dissabte 6 d’abril a les 19.30h


Obrim les portes, per primera vegada, al Projecte Cultural en xarxa BARNASANTS – cançó d’autor. Amb l’alegria i l’orgull de ser una de les seus triades al País Valencià per acollir aquest festival, juntament amb el Teatre Micalet (València) i el Teatre del Raval (Gandia).


Montse Castellà ve desde Tortosa a presentar-nos el seu darrer treball; Punts de llibre (A Flor de Tiempo, 2018) el treball més original de la cantautora torosina, tant pel que fa al contingut com a l’estil musical.

Cantautora i activista social. Néta de iaios pagesos i tia de set nebots preciosos. D’ànima lliure. Compositora i instrumentista. Amb 3 discos editats  i  vint anys dedicant-se professionalment a la música. La terra, lo riu, la justícia social, la poesia i les emocions del nostre dia a dia centren l’eix de la seua obra. Ella mateixa ens diu: “Sóc com canto i canto com sóc, amb escenari o sense”. Escriure i compondre també són una cita i hi has d’acudir amb lo millor dels teus perfums. Crear és estimar.

El darrer projecte de Montse Castellà és un doble CD lluminós i ple de vitalitat, compromés i poètic, editat amb el segell discogràfic del cantautor Paco Ibañez. El treball incorpora duets amb el mateix Ibañez, Txarango i Eliseo Parra, i l’acompanyen músics del nivell de Mario Mas (guitarra i llaüt) i Gorka Benitez (saxo i flauta travessera).

Ens sentim afortunats de poder rebre aquesta artista al nostre corral petit i envoltar-la d’un públic que ve a gaudir, juntament amb ella, d’un moment màgic i irrepetible.

Vos hi esperem, com sempre amb les portes obertes!

I apunteu a l’agenda:
Vicent Nàcher / Un tros de cel a les butxaques – 12 d’abril
Elsa Tronchoni i Tomàs de los Santons / La Rosa als llavis – 25 d’abril
Gener / Cante al cos elèctric – 4 de maig
Òscar Briz / El soroll del nostre pas – 1 de juny
Joe Pask / Salt – 8 de juny
Mr. Paimor / La segunda vuelta – 22 de juny