Mind/Poetry

Dissabte 18
20:00h

Mind/Poetry és la suma de tres músics de diferents horitzons amb un objectiu comú: transmetre sensacions i imatges a través de les seues composicions.
Carina Asensi, al violoncel, prové de la música clàssica i és membre de diferents orquestres i grups de càmera; Eva Gimeno, a la veu, es troba a mitjan camí entre la formació autodidacta i la coral, és membre de Rabluptus Yau (grup que fa versions Funk) i LMSD (Pop/Rock); i Xavi Gómez, a la guitarra, procedent del rock experimental i membre de Schmeling (Post-Rock) i Non-Proffit Bussiness Party (Experimental-Industrial).
La mescla d’aquestes tres personalitats ben allunyades i l’ausència de limitacions estilístiques permeten crear una música eclèctica, que fuig de qualsevol etiqueta o bé n’assumeix un bon grapat d’aquestes. Com a resultat obtenim un prisma al qual es reflecteixen les obsessions, els somnis i tot allò que ens inspira.

El grup, format a finals de 2009 ha compost diferents peces per a obres teatrals, música ambiental i música per a audio-relats i curtmetratges.
Vingueu, doncs, i gaudiu d’una estona de calma ben acompanyada de música ambiental i la millor companyia!