Les flors que creixen als marges, de Vicent Nàcher

Divendres 27 de març

a les 19h.

Estimats cantoners i cantoneres, diguem adéu a l’hivern i donem la benvinguda a una nova temporada al cel ras del corral, al gesmiler que tímidament comença a mostrar la seua bellesa.

Aquest hivern ha sigut dur, però hem buscat la forma de traure coratge per a encetar una nova temporada cantonera, així és que no hem vist millor forma d’arrencar que obrir les portes a un cantoner incondicional, molt estimat per totes i tots, el poeta, amic i algemesinenc Vicent Nàcher. De la seua mà volem convidar-vos a fer un passeig pels nostres marges i contemplar eixes flors que creixen a la vora dels camins.

Ens sentim molt orgullosos en veure com la gent que estimem segueix creant, trobant-se i germinant nous i bells projectes, com aquest nou llibre de poemes que porta per títol “Les flors que creixen als marges” de Vicent Nàcher Ferrero. Aquest nou treball serà presentat per Coto Talens i recitat per les veus i ànimes del grup Confiteor, tot ben lligadet amb el fil de la música de Josep Maravilla. Un espectacle ben especial que no vos podeu perdre.

cartell-vicent-nàcher

Vicent Nàcher (Algemesí, 1967) és llicenciat en filologia i professor de llengua i literatura. Com a poeta ha publicat Primavera de cartons (1994), guanyador del Premi Vila de Perpinyà Modest Sabaté de 1988, Desig o llibre dels abismes (1997), guardonat amb el XX Premi de Poesia Marià Manent de Premià de Dalt de 1996, La sang dels dies (1998), finalista del Premi de Poesia Amadeu Oller de Barcelona de 1994, i Jardí públic (2008), publicat a Brosquil Edicions, Un entre tants (2010) i Alehop! (2013). Ha estat antologat també en 6 poetes 94. Antologia (1994), Poesia Noranta (1997) i 21 poetes del XXI, una antologia dels joves poetes catalans (2001).


Vos esperem, com sempre, amb les portes ben obertes!