La Terra dels Babaus

Dissabte 6 de juny a les 19h.

Dos comediants, Xavier Learreta i Manel Mengual, han fet una gran troballa: un vell teatret de titelles. Després de restaurar-lo, tot està preparat per tornar a funcionar: l’espectacle pot començar!

Tocant_w

El Ball de Sant Vito ens presenta “La terra dels Babaus” un espectacle que vol reviscolar els titelles de guant tradicional a les terres valencianes, molt populars en altres indrets, però injustament oblidats a casa nostra.

Amb un carro que es va transformant en un preciós teatret, titelles tallades de fusta (realitzades per Joan Alfred Mengual) i música en directe d’arrel tradicional i creada per Manel Mengual, adapten una antigua rondalla amb el divertit i àgil llenguatge dels titelles. Un espectacle didàctic i còmic, que reviu la tradició i ens retorna un poc  de la nostra identitat.

laterradelsbabaus_w

Cansat de sentir-se com un babau, el titella Mingo decideix deixar sa casa i emprendre un llarg viatge. Anirà a una estranya terra on tot es fa sense trellat.

Allà haurà de resoldre els diversos embolics que s’anirà trobant, i comprendrà que emprant la seua astúcia pot viure moltes aventures i fer bons amics.

El Ball de Sant Vito són una companyia de teatre amb més de 10 anys de trajectòria i amb espectacles d’aquest gènere, de titelles i també animació. Tenen  la recuperació de la cultura popular com a objectiu, i l’humor i la música en directe com a elements vertebradors de l’espectacle.

Vos esperem grans i menuts, com sempre amb les portes obertes!