La Rosa als llavis – música i teatre-

Divendres 10 de maig a les 20.30h
La Rosa als llavis
Tomàs de los Santos + Elsa Tronchoni


Aquest temporada hem volgut que la poesia tinguera també una gran presència entre les parets de La Casa. Si aconseguim adonar-nos que tot el que ens envolta és poesia (el paisatge, les persones, els moments…), podem afirmar que el que vivim i experimentem a la Cantonera també ho és, i si ve acompanyada d’unes notes musicals, aleshores tot és perfecte. 


La Rosa als llavis és una proposta musical i teatral sobre “El Poema de la Rosa als llavis” de Joan Salvat-Papasseit on la música està composada i interpretada per Tomàs de los Santos i la interpretació ve de la mà d’Elsa Tronchoni amb projeccions d’Amparo Martínez, és per eixe motiu que aquest acte està programat a les 20.30h ja que cal esperar  que siga fosc per poder gaudir de l’espectacle tal com ha sigut dissenyat.

“ELLA arriba a un lloc que suggereix ser una cafeteria. ELL li serveix una copa de vi. ELLA porta un llibre a les mans(el poema de la rosa als llavis) i llig alguns en veu alta. ELL canta poemes que ELLA llig. ELLA trau una carta de dins del llibre (potser d’un antic amor) i la llig. També és un poema. ELLA contesta a la carta i escriu un altre poema. ELLA esgarrapa alguns fulls del llibre i amb ells fabrica una rosa que al final li regala a ELL. Potser ELL l’imagina a ELLA. Potser ELLA l’imagina a ELL. Potser ambdós no existeixen i es somnien. I, de fons, l’audiovisual acompanyant-ho tot.

“La Rosa als llavis”
ELL: Tomàs de los Santos
ELLA: Elsa Tronchoni
Coreografies: Graciela de los Santos
Disseny gràfic: ECM
Fotografies: Fernando Gimeno
Projeccions: Amparo Martínez
Composició musical: Tomàs de los Santos
Direcció: Elsa Tronchoni

Duració: 50′ aproximadament.

Vos hi esperem, com sempre, amb les portes obertes!

I apunteu a l’agenda:
Òscar Briz / El soroll del nostre pas – 1 de juny
Joe Pask / Salt – 8 de juny
Mr. Paimor / La segunda vuelta – 22 de juny