La POP, Petita Orquestra Peiotaire, amb “Marxem de viatge”

Diumenge 23 de desembre

a les 12:00h

Petits cantoners, ja estan molt aprop les festes de Nadal i, tal i com ja és costum, volem acomiadar l’any amb un matí tots junts. Enguany ens ve visitarà La POP, Petita Orquestra Peiotaire, amb l’espectacle “Marxem de viatge”, un teatre musical per a grans i menuts amb què ens conviden a formar part de la seua  nau.

La POP, Petita Orquestra Peiotaire, se’n va de viatge. I nosaltres també. Benvinguts i benvigudes a la nostra nau musical, que també és la vostra, si és que hi ha naus d’algú. Junts solcarem mars, rius i marjals, seguint el vol del xoriguer, un ocell molt espavilat. Coneixerem una família ben especial, la d’Amparito, la filla del mestre, casada amb el Dr. Garcia, i mare de quatre perles del Túria: Micalet, Amparito, Vicenteta i Pere Joana. Tots ells ens contaran històries velles i novelles. Deixeu-vos abduir, grans i menuts. Síndrome d’Estocolm interestel·lar garantit!

Tres agronautes d’Amanida Peiot (Francesc Burgos, Hugo Canet i Gerard Vercher) s’acomboien amb el contrabaixista Xavi Alaman per tal de rodar aquesta divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià, barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Tot açò en un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

Instruments utilitzats en aquest viatge;

Veu, guitarra, guitarró, contrabaix, acordió, xilòfon de joguet, melòdica, saxòfon, botzina de bicicleta, caixes de música, xiulets, reclams, ampolla d’Anís del Mono, pal d’aigua, bombo de banda, platerets, congues, bongós, pandereta i maraques.

Per anar assaborint, féu un colp d’ull a aquest vídeo: “Marxem de viatge!”

Com sempre vos esperem! Ben abrigadets!