La ostra se aburre

Diumenge 24 de Novembre
a les 12:00h.

Ana Luisa Ramirez escriptora, Antonio Selfa músic i Elma Sambeat actriu i cantant, vénen a presentar-nos el llibre-disc-poemari “La Ostra se aburre” de l’editorial Diálogo i la discogràfica Comboi Records (2012). Un espectacle pensat per a introduir als més menuts en el món de la poesia i la música, un espectacle per a grans i menuts.

Ana Luisa i Antonio es coneixen a Alborache i  després que ella escoltara algunes de les cançons de Selfa i que ell s’emocionara amb el seu llibre “Així és la vida” , decidiren musicar uns poemes del seu llibre “La ostra se aburre”. Al projecte també es va embarcar l’actriu i cantant Elma, amiga personal de Ana Luisa. Entre els tres han gravat aquest àlbum, il·lustrat per Artur Heras.

CD La ostra...

Si bé és cert que la poesia té, en si mateixa, el seu propi alè musical, a ningú li amarga un dolç cant, i menys a una ostra avorrida. Els textos conviden a la música i aquesta de nou als textos i a les il·lustracions, i…

L’acaronat procés de l’enregistrament d’aquest disc ha suposat una continuació del joc entre xiquets i adults. El joc amb les paraules i els seus ritmes, el joc de veus, instruments, recitació… Sempre el joc; fins i tot el de l’amistat, pel qual tots els col·laboradors han apostat.

COOKIE2
Esperem ara que l’ostra s’avorrisca una miqueta menys.

1 Comentari

  1. Teresa

    Hola, volia preguntar-vos si l’entrada a l’espectacle és lliure o sols poden entrar socis i quin és el preu. Gràcies!