Joe Pask – Salt

Dissabte 8 de juny a les 19.30h


Salt és un disc fet com a teràpia, cançons escrites des del fracàs amb l’única intenció d’aprendre. Hui en dia ja estem allunyats de les situacions que ens van portar a “parir” Salt, però seguim amb la mateixa idea: que el fracàs forma part de l’ésser humà, contràriament al que ens ven la dialèctica neoliberal. –J.Pask–


Obrir per primera vegada les portes i ajudar-vos a descobrir noves propostes sabeu que va amb l’adn de la cantonera i, aquest que vos presentem, és un dels casos. Qui vulga deixar-se caure dissabte 8 de juny pel nostre corral, descobrirà un grup que apunta alt, amb un estil entre la música ianqui (country, folk, rithm&blues i rock) i el powerpop dels 90’s. A més a més, vénen apadrinats per l’amic cantoner Senior i el cor brutal, així és que… Què més voleu?

El cantautor alcoià Joe Pask presenta Salt (Autoeditat, 2018), aquesta volta en format banda amb el productor i guitarrista Blai Antoni Vañó (Arthur Caravan, We are not Brothers, els Jóvens), el baixista Andreu Vidal i Dani Serra (bateria).

Aquest disc ens presenta un paisatge nou, un vestit per la veu insòlitament ferida d’un cantautor que no fa massa temps, es cobria tan sols amb una guitarra acústica i una harmònica. Cançons que ploren quan ploren les lletres i que ofereixen redempció quan és necessari. Són cançons escrites des del racó més profund del cor, des d’on els arranjaments les catapulten a l’exterior amb tota la força possible. Tot el que s’escolta està medit però sobretot està ben sentit i sofrit.

Am el Premi Ovidi Montllor a millor disc de rock de 2018, aquest cantautor i la seu banda vénen a submergir-nos en la seua música. Deixeu-vos seduir!

Vos hi esperem, com sempre, amb les portes obertes!

I apunteu a l’agenda:
Mr. Paimor / La segunda vuelta – 22 de juny