Intimant amb Mind/Poetry

La del passat 18 de desembre va ser una d’aquestes nits en què la pluja i el fred de l’hivern creen una atmosfera especial per gaudir de noves sensacions musicals. I nosaltres tinguérem la sort de trobar-nos aquella nit amb la visita de Mind/Poetry a La Casa Cantonera.

Sota la intimitat generada pel foc encès a la llar, el violoncel de Carina ens portava, algunes vegades suaument i d’altres amb impetuositat, cap a la veu d’Eva que des del primer tema envoltava completament la sala. Per la seva banda Xavi, a la guitarra, s’encarregava de generar els sons i les melodies que atorguen a les cançons de Mind/Poetry una identitat musical inconfusible.


+ fotos

I entre cançó i cançó es consumien les branques a la llar i el públic s’anava entregant al benestar de l’ambient generat amb aquelles notes. I així fins que la vetllada va acabar, algú demanà un bis i, a poc a poc, el foc deixà pas a les brasses.

Però no podem dir que va ser una nit irrepetible, ja que Xavi, Eva i Carina ens han promès tornar a La Casa per contar-nos les seves noves històries i crear de nou un entorn d’agradables sensacions, però aquesta vegada al ras d’una nit d’estiu.

Els esperarem. Ho compartirem.