Intercities: Pau Vallvé & Clara Andrés

Dissabte 18 de juny a les 20h.

Tanquem la nostra temporada de primavera tot obrint les nostres portes, de nou, al Circuit Intercities en la seua tercera edició. Un circuit recolzat i garantit per la discogràfica Malatesta Records i pel gran amic Senior  (Senior i el cor brutal). Aquest circuit ens dóna l’oportunitat de gaudir la mateixa vesprada de dos grans artistes: Pau Vallvé i Clara Andrés.

No sabem com dir que açò que vivim a la Cantonera és pura màgia, i poder gaudir d’aquests dos grans artistes serà una dossi d’art que de segur ens deixarà bocabadats.

Pau Vallvé

PAU-VALLVÉ_WPotser que molts no conegueu el cantautor català Pau Vallvé, molt reconegut a la seua terra, així és que vos convidem a invertir uns pocs minuts del vostre temps en mirar i escoltar la qualitat de la seua proposta. Pau Vallvé (Barcelona, 1981) és un músic, compositor i productor català que es dedica, a banda de fer els seus discs i gires de concerts, a compondre bandes sonores per a cinema, televisió i publicitat i a produir discs d’altra gent (Maria Coma, Inspira, etc). Al 2010 va començar la carrera en solitari, rebent molt bones crítiques per part de públic i premsa especialitzada, tant pel disc de debut, 2010, com pel següent: ‘De Bosc’, que va ser escollit millor disc de l’any per la revista MondoSonoro. Ara fa un any ho va deixar tot, va tancar el segell, va deixar la feina i la ciutat i va marxar a Banyoles a escriure el nou disc que acaba de publicar: ‘Pels Dies Bons’. Un disc que se l’ha autoeditat sense segell, ni editorial ni intermediaris i que a més se l’ha autofabricat manualment estampant amb tampons, còpia per còpia.

Clara Andrés

CLARA-ANDRES_WClara Andrés (Oliva, 1977) va començar amb l’oboè però prompte va sentir eixa necessitat vital de contar històries amb una guitarra de cordes de nylon. Posseïdora d’un estil únic, conjuga el folk anglosaxó amb l’herència mediterrània i crea històries evocadores i delicades i alhora fortes i sinceres de les que, després de tres treballs discogràfics, es pot afirmar que sublimen a la perfecció aquella màxima que diu “menys és més”. I millor, afegim nosaltres.

Circuit Intercities

Circuit Intercities és una iniciativa de Malatesta Records que naix per reforçar i ampliar la xarxa de connexions entre músics i grups del País Valencià, amb uns altres de diferents ciutats de l’estat. Un artista del País convida a un altre, d’una altra part, per a fer junts una minigira de quatre dies seguits, a diverses localitats del nostre territori. La finalitat d’aquest projecte és augmentar la possibilitat de tocar en directe més sovint i obrir camins de promoció per als grups del País València cap altres ciutats. El Circuit Intercities va arrancar al febrer de 2015, amb una gira de Senior amb Leonmanso, i al març es van ajuntar Mr. Perfumme i Pablo Und Destruktion per a quatre dates. La tercera edició va estar protagonitzada per Rick Treffers i Ana Béjar a maig de 2015 i aquell mateix any, a l’octubre, va estar protagonitzada per Isaac Ulam i Gener.

La tercera setmana de juny Malatesta Records organitzarà l’edició d’enguany que recorrerà quatre localitats del País Valencià. Quatre llocs petits, íntims, amb un caliu especial i amb un nombre d’entrades molt limitat.  Aquestes són les dates de la gira (tots els concerts a les 20h):
Dijous 16
Sporting Russafa (c/Sevilla, 5 – València)
Entrada: 5€ amb cervesa Tyris inclosa.
Divendres 17
Corral del Teatre (c/Màrtirs, 12 – Xilxes)
Entrada lliure fins completar aforament.
Dissabte 18
La Casa Cantonera (c/Pelaio, 36 – Algemesí)
Entrada lliure fins completar aforament.
Diumenge 19
L’Escenari (Plaça de la Concòrdia, 2 – Alcoi)
Entrada lliure fins completar aforament.

Cartell_Intercities_2016_baixa Vos esperem com sempre amb les portes obertes!