Hugo Mas

Dissabte 30 d’abril
a les 20h.
Ens presentarà
la seua opera prima,
“Hugo Mas”

Quan trobes un tresor com Hugo Mas només vols que compartir aquest coneixement amb tots aquells que t’envolten. Aquesta és la sensació que tenim des de La Casa Cantonera des que vam deixar-nos encisar pels ritmes i les lletres d’aquest músic alcoià, un tresor desconegut que tenim la necessitat vital de mostrar. Ja té penjat el sant benet (un merescut sant benet), de deixeble de l’Ovidi Montllor; ens n’adonem només en fer una ullada a la portada del cd, maquetada com “A Alcoi”, així com també per la similitud en el seu recitar tot i que, com més tard observem, aquest déjà-vu musical va més enllà de les reminiscències montllorianes, completant-les amb elements de la chanson i amb una producció que evoca la sonoritat del jazz.

El llenguatge de l’alcoià és el de la poesia, la manera d’acaronar les paraules utilitzant la veu com un instrument més: amb una dicció perfecta, una veu profunda, fosca i tavernària, al mateix temps que clara i potent, factor més que important per a transmetre emoció a l’espectador. Cada vegada que engeguem el reproductor aconsegueix amb el so del seu recitat deixar-nos esborronats. Només ens queda aconsellar-vos que si vos agrada la música i la poesia, per sort, podreu gaudir-la al corral de la casa.

La nuesa by Hugo Mas
Novella by Hugo Mas
Cançó de l’alba by Hugo Mas

Per tal d’anar assaborint les seues lletres i ritmes, vos deixem alguns enllaços de la seua web on podeu escoltar i gaudir de totes les seues cançons.

Vos esperem
a totes i a tots!