Fràgil – clown gestual i poesia de Maria Andrés.

Dissabte 19 de Maig a les 19:30h.


Caure i alçar-se. Caure i alçar-se. Caure i alçar-se. I enmig de tot això, seguir jugant, seguir somniant i, sobretot, seguir rient-nos de nosaltres mateixos. Perquè… Entre caiguda i caiguda, qui no s’enamora?


Fràgil és un espectacle de clown gestual i físic combinat amb nous llenguatges com la poesia. Des de l’eixida de dins d’una simple caixa de cartró, començarem un divertit i boig viatge a través de les emocions, la incomunicació i les absurditats humanes, esperant que arribe alguna cosa o algú que li done sentit a la nostra espera.

Fa ús de les eines del clown més clàssic i les fusiona amb nous llenguatges com la poesia. Amb unes quantes caixes com a únic element escènic, indaga sobre la fragilitat humana, en una espera plena de somnis, expectatives, por i ganes, moltes ganes de viure. Creat i interpretat per Maria Andrés, actriu i pallassa valenciana resident a Barcelona, titulada en Art Dramàtic i posteriorment especialitzada en teatre físic. Fràgil compta amb la música del gran músic i amic cantoner Josep Pérez – Ona nua.

Maria Andrés, naix a l’any 1991, a València, ciutat on es diploma en Art Dramàtic pel Centre Teatral Escalante. Anys més tard, es forma durant un any en la Diplomatura de Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic a MOVEO (Barcelona), especialitzant-se en la tècnica Decroux. S’ha format en clown amb Sergi Claramunt, Jesús Jara, Sergi Estebanell i Koldo Vío, entre altres; i en doblatge i locució publicitària en l’escola AC Estudis (València).

Amb una llarga trajectòria teatral, ha treballat en companyies com l’Esglai Teatre, La Coquera, Prostíbulo Poético Barcelona, IMPROU, Scura Splats, La Banda del Drac, Spin Off Producciones, La Granuja, Teatro Orgón, Andenes de Agua, etc. Ara, després de formar-se en diverses disciplines i haver col·laborat en moltes companyies, Maria Andrés ens presenta en solitari el seu espectacle de clown Fràgil.

Vos hi esperem, com sempre, amb les portes obertes!