Els planetes Musicals

Diumenge 14 d’Abril a les 12h.

Un conte-concert fet per als més menuts

i interpretat pels més menuts.

La nau espacial procedent de l´aula Suzuki de guitarra de l´Escola Bressol de Músics d’Algemesí, aterrarà al corral de La Casa Cantonera, el proper diumenge 14 a les 12h, esteu tots convidats, grans i menuts a formar part dels seus passatgers.

Aquest Conte-concert  “Els Planetes Musicals” d‘Elio Galvagno -un dels mestres fundadors del Mètode Suzuki per a guitarra- gira al voltant de la teoria de les escales i de les tonalitats, que són un dels elements bàsics en la construcció de la música,  on es combinen narració i  música en un xicotet viatge cap a la immensa galàxia musical.

Aquesta manera de presentar el material didàctic al xiquets, sempre a través de la imaginació i els sentiments -que són la clau del seu llenguatge- és fonamental per a poder entendre’ns amb ells.

Afortunadament els temps de la teoria musical pura i dura ja han passat i actualment podem gaudir d´aquestes noves metodologies que ens fan el camí més fàcil i divertit.

Vos esperem a totes i tots, grandets i menudets, pares, mares, iaios, iaies, xiquets i xiquetes, com sempre amb les portes obertes!