Donallop – #te_nrecordesTour

Dissabte 18 d’abril a les 20h.

A La Casa Cantonera hem trobat una infinitat de tresors al llarg d’aquest darrers anys. Tresors per a gaudir en la intimitat, tresors que ens han descobert noves sensacions, tresors que ens sensibilitzen, tresors que revindiquen, tresors d’ací, tresors de més enllà, i tresors per a compartir i cantar-los als quatre vents. Aquest és el cas del duet mallorquí Donallop. El mes d’abril de l’any passat decidiren passar pel nostre corral, oferint-nos un concert inoblidable en què la veu de Joana i la calidesa de la guitarra de Pere ens deixaren encisats, convertint-nos ràpidament en llobatons, llobatones i wolverines. Tal va ser l’estima que va sorgir, que aquell mateix any van decidir tonar al mes d’octubre per presentar-nos el seu primer disc #Milestones.

I ara, de nou, per a nosaltres és un gust i un honor poder engalanar el corral de la casa per tornar a gaudir de totes les seues cançons; Febres de febrer, Vencerem, Clorofil·la, entre altres. Aquesta vegada el duet Donallop obre la seua sonoritat a nous instruments, sumant violí i violoncel, de la mà de Joan Colomar i Miquel Bennàssar.

En aquest vídeo podeu fer un tast del que ens tenen preparats per a aquest dissabte:

 

No sabem dir-ho més clar, ni més fort: no podeu deixar l’ocasió de gaudir de Donallop!.

L’objectiu de Donallop és convertir-se en un model a seguir en la música mallorquina en termes de dedicació, entusiasme, i comunicació de la seua música als territoris de parla catalana i a l’estranger. Però també d’intercanviar cultura i experiències i omplir el públic d’entusiasme.

Com sempre, vos esperem amb les portes obertes!

 

Com sempre, vos esperem amb les portes obertes!