Donallop – Muixerola 2016

Divendres 11 de novembre a les 20h.


No em demanis res des misteris de sa vida / què hem vengut a fer o si hi ha qualque sortida / espere que es angelets mos llepin ses ferides / poguem sopar plegats com si fóssim una famíla.


Poques presentacions podem fer ja d’aquest parella mallorquina; poques coses podem dir de nou dels Donallop, així és que tan sols direm que els considerem com de la família. I és que, comptant aquesta ocasió, serà la quarta vegada que ens visiten i que, com sempre, estem segurs que ens deixaran amb la boca oberta i un bon grapat de sensacions úniques. Aquesta vegada vénen a oferir-nos un avançament del seu nou disc, que aviat podrem escoltar, però també sabem que ens tornaran a oferir altres grans èxits de discs anteriors.

Una vegada més tindrem el privilegi d’escoltar de ben aprop la increïble veu de Joana i la calidesa, potència i ràbia de la guitarra de Pere. Aubons i magranes tour els ha dut ja a escenaris com el Feslloch, el Solarnit, el Mercat de Música Viva de Vic, el BiMe, el Teatre Principal de València en un concert de Pobresa Zero, el Jazzbah,  i, a finals de novembre, els durà al Trovam de Castelló, a la Sala Begoodfins de Barcelona i fins i tot a Xile! Tot açò, per descomptat, fent una parada en la seua casa, La Casa Cantonera.

cartell-tardor-donallop

Donallop s’ha convertit referent de la música mallorquina en termes de dedicació, entusiasme i comunicació de la seua música als territoris de parla catalana i a l’estranger. Però també d’intercanviar cultura i experiències i omplir el públic d’entusiasme.

Aquesta ocasió els podrem gaudir gràcies a les Jornades Culturals que organitza la Nova Muixeranga –Muixerola 2016-, ja que aquest concert serà el començament de dues setmanes farcides d’activitats que ens oferiran des de música a pilota valenciana, contacontes, la festa Estellés, una nit de flamenc, una exposició fotogràfica i també correfoc.

2016-11-03-photo-00000559

No sabem dir-ho més clar, ni més fort: no podeu deixar l’ocasió de gaudir dels Donallop!.

Com sempre, vos esperem amb les portes obertes!