David Fandos

Dissabte 9 de juliol
a les 22:ooh

make animation

Música electrònica ambiental

David Fandos ve a La Casa Cantonera per presentar-nos el seu CD recopilatori “Jocs Olímpics + Nits de Música Visual”. Ens convertirà el corral en una sala global de projecció on acompanyarà la seua música tecno-sinfònica pop amb projeccions d’imatges, textos i colors, que de segur deixaran fascinat a tot aquell que vinga a gaudir d’una nit de música visual. Tot un plaer per als sentits a la frescoreta de l’estiu.

David Fandos naix a Berna (Suïssa), però als 3 anys ve a viure a Algemesí. Des de ben menut és un apassionat dels intruments i cursa estudis de música al Conservatori Moreno Gans, però és l’aparició de la música electrònica, i per damunt de tot el descobriment del músic compositor francés Jean-Michel Jarre, el fet que farà que es decisdisca a orientar tots els seus esforços i passió cap a la música tecno-simfònica pop. Altres influències que ha rebut són també Vangelis o Mike Olfield.

En 1992 realitza el seu primer espectacle audiovisual donant-li vida amb vídeos i llum a la façana de l’Institut Bernat Guinovart d’Algemesí.

Entre 1993 i 1996 publica fins a 4 discs (maxi-single), 3 d’ells com a cantant i compositor amb el grup algemesinenc Tecno-Planet, amb el qual va realitzar una complida gira amb el programa Bikini Club de Radi 9 a València, Castelló i Alacant, presentant el seu tema mes conegut i emès per la ràdio: “Llunyana Passió” .
El 4t el publica en solitari com Dave Ittigen, cantant en anglès.

També s’atrebeix amb la producció, desenvolupant temes per a Sensual Dreams i Dan Spano.

Fins a 2001 ha seguit component, escrivint, produint, cantant i gravant temes fins que, a partir de 2002, se centra en la seua vertadera passió: un projecte personal de música ambiental a través de la imatge i la llum.

I ara ens presenta un muntatge exclusiu per a La Casa Cantonera.

Per descobrir més sobre David Fandos podeu visitar el seu blog o el myspace.