Dani Miquel – A nadal un pas de pardal –

Diumenge 8 de desembre

a les 12h

al Teatre Jaume I

S’acosta Nadal i, per aquest motiu, Dani Miquel ve al nostre poble a presentar-nos el seu nou treball “A nadal un pas de pardal”, un viatge musical pel cicle del Nadal valencià, una mirada alegre i viva que prova d’aportar aire fresc al nostre repertori nadalenc. 

Aquest nou treball és més que un cd de música i més que un llibre: és una caixa de fusta que recull tots aquests elements. A dins hi trobareu el disc, el conte de Tica i Andreu, un capçal, unes unitats didàctiques i un rellotge de sol, que de ben segur atraparà als menuts i als majors de tota la casa i els farà reviure la festa de Nadal. Tot un regal que ens escalfarà els dies d’hivern i ens omplirà la casa de música i bons records.

Com que al gran artista i cantacançons Dani Miquel el nostre corral ja se li queda molt justet, en aquesta ocasió hem pensat fer aquest concert al Teatre Jaume I, també pensant en la comoditat i benestar dels cantoners i cantoneres més menuts i tot pensant en la gelor que ja està fent. L’entrada serà gratuïta, tan sols (i com ja és habitual) demanarem la voluntat a la sortida, recaudació que va integrament per als artistes i les despeses generades.

cartell-la-casa-cantonera_W

“Sempre he trobat màgia a les cançons de Nadal; tenen alguna cosa que fa que no hi haja cap casa al nostre país en què no es cante al Nadal” “Espere que gaudiu d’aquestes cançons de Nadal. I recordeu que vosaltres sou els únics reis que jo tant estime i aprecie”
Dani Miquel

Darrere d’aquest projecte hi ha un bon grapat d’algemesinencs. Joanra Estellés ha realitzat el disseny gràfic amb l’ajuda de Neus Pla, Enric Lluch ha ajudat amb l’asserorament en el conte de Tica i Andreu, Margarida Castellano ha revisat l’ortografia i Raül Nacher ha estat el responsable de la gravació del cd. Tot plegat, una bona colla d’amics de Dani Miquel.

2 Comentaris

 1. Rafel

  Ei cantoners quina gran notícia, tinc una pregunta:
  escolteu vindrà amb tots els músics com en l’actuació del dissabte a l’Alcúdia? perquè clar la gràcia serà vore’ls tots junts, no?
  de tota manera diumenge ja anem assegurat…

  • admin

   Sí! vindrà amb tots els MA-ME-MI-MO-MÚSICS, és uns dels motius pel qual no ho fem al corral de la casa, tan sols ells ja ocupaven gran part d’ell.
   Vos esperem el diumenge!