Dani Miquel – a la placeta de les Tres Moreres

Dissabte 16 de maig a les 19h.

A la Placeta de les Tres Moreres, el país volarà!

La Casa Cantonera té el plaer de convidar-vos a la presentació del nou Musiqueries de Dani Miquel, que porta per títol “de Vinaròs a Oriola el país vola!”. Dani Miquel juntament amb els ma, me, mi, mo, músics ens presentaran un nou treball farcit de cançons velles i novelles, cançons de viatges i de menjars i, per damunt de tot, cançons que ens fan estimar, encara més si cap, la nostra llengua.

Per aquesta ocasió hem pensat fer una festa gran, un concert lliure en un espai obert com és la placeta de les Tres Moreres, perquè tothom puga gaudir. Només cal que porteu ganes de cantar, ballar i estimar. Convideu als vostres amics, cosins, iaies, iaios, tiets i tietes, veïns, forasters i a la gent del poble. Cal que ho sàpia tothom, cal omplir la plaça de gom a gom!

Ja sabem que conegueu a la Xata Merenguera, al Butoni, a Cigronet, a la Granota i el Grill, i com no a la Princesa Ratolina, però cal que hi acudiu per tal de conéixer també a Joan Ratot, a la rateta de la Fira de l’est, a Pere de la Mel, o a Enric Valor, tot sota un cel blau per sostre, al nostre poble.

Vos esperem a totes i a tots a la placeta!

cartell-MSQ-el-pais-vola_w

En aquest nou llibre-cd Musiqueries, “de Vinaròs a Oriola el país vola” han participat els cantoners Joanra Estellés, Margarida Castellano, Josep Maravilla i un bon grapadet de cantonerets i cantoneretes.

portada MES MUSIQUERIES

Si voleu saber-ne més de Dani Miquel, ací vos enllacem una preciosa ressenya escrita per Francesc Gisbert: El fenomen Dani Miquel.