Cuina saborosa amb Àgueda Ureña

Dissabte 24 de juny

a les 18:00h


Cuidar-nos sense renunciar als bons sabors.


 Una vegada més la nostra estimada Àgueda Ureña, amant de la bona cuina i els bons sabors, ens proposa plats nous per a un estiu fresc i lleuger, sense renunciar a alegrar els nostres paladars. Amb ingredients de la terra, propers i de primera qualitat, ens elaborarà (tal i com ja ens  acostumats) un fum de plats per tal de seguir descobrint com de fàcil i ràpid pot ser cuinar de manera saludable amb Thermomix.

Cuina-sabrosa-Agueda_w

Hui en dia una de les nostres preocupacions és menjar tan sa com siga possible; no volem consumir colorants ni conservants, ni additius, però tampoc disposem del temps necessari per fer un plat “de tota la vida”.

Thermomix realitza les funcions de 12 electrodomèstics (ni més ni menys!) i ens fa la vida més fàcil. Pesa, pica, barreja, bat, talla, mol, polvoritza, pasta, emulsiona… i també cuina! Amb Thermomix, tant els cuiners primerencs com els professionals obtenen  resultats excel·lents.

Us agrairíem que, per poder fer una previsió, ens avisàreu de la vostra assistència enviant-nos un missatge des del formulari de contacte.

Vos esperem com sempre amb les portes obertes i amb molta ganeta!