Cia ¡Plaf!

El dissabte 26 de març a les 18h.

Tenim la sort que ens visitaran Cia ¡Plaf! una companyia familiar
d’animació artesanal, teatre i clown, amb el seu nou espectacle

Felipe està canviant,
li preocupa més la seua imatge,
ara viu en una vida al límit,
desafiant a la gravetat,
al foc i la velocitat…


“8 Patos” es un show totalment reciclat,
divertit, fresc i sorprenent,
es una combinació de circ, teatre i clown,
es un espectacle de teatre de carrer,
per a tots els públics.
Un espectacle carregat de malabars impossibles amb objectes estranys, equilibris sorprenents i rises, moltes rises.

Es una companyia familiar de teatre clown i animació, formada per Dario i Julieta a l’any 1991, i amb més de 20 anys d’experiència entre Argentina i Espanya, dedicant les 24h del dia a la seu professió, en aquestos 20 anys ells ens conten que les millors produccions que han fet son Lola, Pau i Marc, els seus tres fills, que els acompanyen i comparteixen aquesta aventura.
Cal destacar dintre de la seua trajectoria, que en 2004 estagueren dirigint un programa diari infantil a la televisió autonómica d’Asturies; El Furaco.
Altres espectacles a destacar son La Felipe Plaf Band, on Felipe Plaf interpreta versions de Luis Pesceti a ritme de Reggae i Ska, un concert per a riure, cantar i jugar en familia.
Actuen tant en festivals de teatre de carrer, com a aniversaris i esdeveniments, un dels últims espectacles es; “Pajaritos en la Cabeza” un espectacle divertit i diferent on cada moment i xiquet es diferent, consisteix en fer pentinants fantàstics i molt imaginatius, com tan sols utilitcen el llenguatge de la gesticulació els a permés portar-lo a Francia, Italia o Angleterra.
Ens conten que estan molt contents de vindre al nostre corral, i que esperen que sigua el començament d’una bona amistat.
Per la nostra part encantats de poder coneixer-los.
Vos deixem amb la seua última producció, per a que gaudiu de l’art d’aquesta famillia;


Us esperem a totes i a tots!
Grandets i menudets!