Celebrem el Nadal amb Dani Miquel

Dissabte 20 de desembre

al Teatre Jaume I a les 18h

Dani Miquel “a Nadal un pas de pardal”

“La repetició és l’essència de la tradició”

Per seguir fent tradició al Nadal, enguany també volem celebrar-lo amb tots vosaltres: menuts i grans, iaios i iaies, que juntament amb Dani Miquel i els ma, me, mi, mo, músics cantarem nadales per mantenir vives les nostres tradicions. Cançons, dolços, instruments, sensacions i sentiments tornaran a omplir el teatre, tal i com ho vam fer l’any passat. Enguany, per tal de controlar millor l’aforament de l’espai, posem a la venda les entrades-donatiu a 5€ i les podreu adquirir a la Llibreria Samaruc (c/Sant Josep de Calassanç), a La Xocomotora (plaça del mercat), o eixe mateix dia a partir de les 17:30h en taquilla.

CARTELL-LCC-2014-A-NADAL

També volem celebrar els 5 anys de la primera vegada que obrírem les portes de La Casa Cantonera, un diumenge dia 3 de gener del 2010, justament amb Dani Miquel, Rafa Solves i Josep Alcover, que venien a presentar-nos un nou projecte; el llibre-disc Musiqueries.

 

Esperem poder gaudir de tots vosaltres i seguir creixent molts més anys.

“Sempre he trobat màgia a les cançons de Nadal; tenen alguna cosa que fa que no hi haja cap casa al nostre país en què no es cante al Nadal” “Espere que gaudiu d’aquestes cançons de Nadal. I recordeu que vosaltres sou els únics reis que jo tant estime i aprecie”

Dani Miquel