Buen Rollito i Nit de Monòlegs

Divendres 22 de Juliol
a les 22h.

Buen Rollito

“Rescatant algunes lletres, escrites com a conseqüència de no veure la televisió i com a resistència a la constant pressió dels mitjans per a estendre la por coste el que coste, comença a prendre forma la idea de crear un grupet on compartir músiques amables, que transmeten “buen rollito” i que inspiren bons sentiments.”

Aquesta es la seua carta de presentació, i després d’un període de descans, el grup format per Jesús Marco -veu i guitarra-, Manuel Martín -acordió-, Patri Aranda -percussió latina i veu- i Raquel Peyrón -percussió oriental i veu- ressorgeix amb la il·lusió de compartir velles i noves cançons, per seguir somiant desperts per un món una miqueta millor.

Dissabte 23 de Juliol
a les 22h.

Nit de Monòlegs

Xana Teatre ens porta una nit repleta d’anècdotes, vivències i experiències contades en primera persona. Una nit de monòlegs que farà que Xavi Navarro i Juanan Lucena ompliguen el corral de la casa de rialles i aplaudiments.

* Després d’aquest cap de setmana La Casa Cantonera cesarà la seua activitat fins setembre. Des d’ací volem donar les gràcies a tots aquells que feu possible que aquest projecte seguisca endavant: als amics de La Casa per recolzar amb la vostra assistència i el vostre suport, i per descomptat, als grups i artistes, que cada dia sou més, per entendre aquest espai i vindre a ensenyar com enteneu i viviu la cultura.
Moltes gràcies a totes i a tots! A setembre… més!