Bressolant – Concert-presentació

Divendres 7 d’abril a les 20:00h.


Presentació-concert del llibre-disc Bressolant, un recull preciós de cançons i melodies de bressol tradicionals valencianes, que han passat de generació en generació i que tots hem escoltat al llarg de la nostra infantesa, per tal d’iniciar el viatge als somnis.


Tindrem el plaer de poder escoltar les cançons d’aquest projecte de la mà de Josep Maravilla (guitarra), Joansa Maravilla (percussions, Kanun, mandolina), Lluís Llario (contrabaix), Abraham Rivas (piano i flauta travessera), Cristina Blasco (veu i cors). Volem, així mateix, aprofitar l’avinentesa per tal de convidar la resta de cantants que han participat a vindre i interpretar les seues cançons.

Engalaneu-vos, doncs, amb els millors records de la vostra infantesa, obriu calaixos on guardeu aquells sentiments quasi oblidats i vingueu a gaudir d’esta nova proposta.

BRESSOLANT-coberta._2

Un projecte espentat per Ricard Perís editor d’Andana Editorial, Algemesí, que compta amb un pròleg i textos del crític musical Josep Vicent Frechina, les il·lustracions d’Irene Bofill, i la direcció d’art de Joanra Estellés.

Darrere de cada cançó trobem, a més, una feina magnífica del productor i músic del nostre poble, Josep Maravilla, qui ha sabut envoltar-se d’especialistes en música popular valenciana, com són Joansa Maravilla, Abraham Rivas, Xuso Barberà i Cristina Blasco. Aquest és el secret  d’aquest disc, enregistrat i masteritzat a l’estudi La Casona, amb les col·laboracions estelars d’un impressionant planter de cantants; Mara Aranda, Tatiana Prades, Mireia Vives, Eva Dénia, Miquel Gil, Pep Gimeno “Botifarra”, Teresa Segarra, M. Amparo Hurtado, Cristina Blasco, Carraixet, Dani Miquel i Clara Andrés.

15288544_1821727788105875_708391077365134880_o

BRESSOLANT_ARTISTESNo deixeu passar el moment de tornar a viatjar al món dels records i ajudar a descobrir els més menuts el tresor que suposa la nostra música; és el nostre deure seguir greixant el carro per tal que continue rodant.

Vos esperem, com sempre amb les portes obertes!