Amb el valencià, fem pinya!

Divendres 23 de febrer a les 19h.

Una acció més de La Pretemporada (eixa que hem encetat enguany), està relacionada amb La Plataforma per la Llengua i, concretament, amb al projecte “Amb el valencià, fem pinya” i amb el nostre amic cantoner Fede Conti.

Vénen a presentar-nos el llibre “Amb el valencià, fem pinya” un recull d’experiències del procés d’arrelament a la nostra societat, en el qual la llengua catalana hi té un paper vertebrador com a llengua pròpia del territori. Entre aquestes experiències trobarem la de Fede Conti, membre de La Casa Cantonera, argentí de naixement i algemesinenc d’adopció.

fempinya-in-valencia-baixa_1500547315-1

La publicació pretén destacar a través de 14 entrevistes realitzades a persones de diferents municipis del domini lingüístic el rol primordial que les associacions poden exercir com a espais informals d’aprenentatge de la llengua catalana i d’arrelament al país.

Amb paraules de Fede; “Pense que no necessites viure a cap paradís turístic per ser feliç; que pots ser-ho en qualsevol lloc si trobes gent que t’estime, que t’ajude, que et faça sentir com a casa.” Així és que obrim la casa perquè estimem Fede, estimem la cultura, la nostra llengua i totes les llengües, i per fer pinya amb aquest projecte tan repreciós i tan necessari.

fempinya-in-valencia-baixa_1500547315-15


fempinya-in-valencia-baixa_1500547315-16

Vos esperem com sempre amb les portes obertes!