Amansalva

Dissabte 10 de setembre
a les 22:ooh

Amansalva


Traginers de cançons, Amansalva pretén recuperar i aprofundir en la tradició musical de la mediterrània occidental, especialment de l’arc que comprèn Catalunya, País Valencia, Illes Balears i sud de la Península, d’on són originaris els seus membres.

Des d’una perspectiva actual i sonoritat acústica, la formació presenta un plantejament renovat que es nodreix de diversitat d’estils: clàssic, flamenc i jazz convergeixen amb la tradició per tal d’aconseguir una sonoritat pròpia i moderna.

Amansalva està format per:

Victòria Riutord (veu), Alba Forés (violoncel), Johnny Pardo (guitarra) i el nostre Josele Mascarell (percussió)

Amb sis mesos de vida, foren guanyadors del II Concurs Sons de la Mediterrània, convocat per Enderrock i celebrat a la Fira Mediterrània de Manresa el novembre del 2009. El premi els ha permès actuar a sis de les cites folk més representatives de Catalunya i enregistrar un disc amb contracte discogràfic als estudis del Centre Artesà Tradicionarius, el qual presentaran el proper novembre a la Fira de Manresa. Durant l’any 2010 han tocat al País Valencia, les Illes Balears i arreu de Catalunya, destacant el Festival Tradicionàrius, el Circuit Folc de Catalunya, el Festival FIMPT i la Fescat.

Des de l’efervescència de les músiques afandangades del País Valencia, passant per la calidesa de la baladística catalana i fins al vigor de les tonades de feina de Mallorca, la proposta del grup també inclou, entre d’altres, composicions pròpies i d’autors basades en la tradició.

Per a que després no digueu que no estàveu avisats, una mostra del que ens portaran:

Tota una sort i un plaer poder gaudir d’Amansalva al corral de la Casa.
Vos esperem!

Recordem que aquest dissabte 3 celebrem conjuntament amb el grup Confiteor, la 2ª Festa Estellés “La celebració festiva de la nostra llengua i cultura”. A les 20:00h al la plaça Plaça de la Constitució “Els carres del poble reciten poemes”, a les 21:30h sopar Estellesià -cal portar l’entrepà-, després Ressopó Poètic.