Aljub -en minúscules-

Dissabte 7 de juliol
a les 19:30h
Aljub ve a presentar-nos
el seu darrer treball “En minúscules”

Obrim les portes a Aljub, obrim les portes a “en minúscules”, les obrim a l’estima per fer les coses entre tots, a l’esforç de tirar endavant nous projectes i amb la recompensa de sentir-nos-en orgullosos.

Si Aljub és un exemple d’encotres musicals, d’estils i de sonoritats, en aquest projecte també és exemple d’unió d’esforços i talents. L’edició impresa ha sabut ensamblar les il·lustracions de Francis Bartual, l’escriptura peculiar de l’estimat Joan Paredes i el saber fer del cantoner Joanra Estellés.

En aquesta presentació realitzarem un videoconcert, amb música, dibuixos i lletres en directe. La música serà interpretada per:

Andrés Belmonte: flauta travessera i nai.
Josep Pérez: veu, guitarró i percussions.
Joansa Maravilla: llaüt i oud.
Alex Cesarini:
 contrabaix.

Francis il·lustrarà les parets del corral amb els seus colors i Joan ens impregnarà amb les lletres manuscrites… tota una experiència sensorial que nos us podeu perdre!

    

Aljub presenta amb l’últim disc “en minúscules” (autoedició, 2012) una nova recuperació evolutiva, sempre amb l’intent de sorprendre i seguir caminant. Si fins ara la formació havia tingut sempre moltes col·laboracions, aquesta vegada ha elegit una formació fixa que és també la del directe. Si fins ara barrejava lletres tradicionals amb lletres d’autor, aquesta vegada és el propi Joansa qui signa totes les lletres, exceptuant-ne una.

Pel que fa a la música, Aljub ens sorprèn amb una nova veu, la de Josep Pérez, i segueix pouant en melodies i cançons tradicionals valencianes recuperades de la Fonoteca de Materials i de cançoners (cants de trilla, albades, cançons de bressol…), però arranjades aquest cop amb una sonoritat que dóna paper preponderant al llaüt, en una aproximació al món del jazz oriental: “Últimament escolto molt llaütistes algerians i turcs, i m’agradaria tirar per aquí”, apunta Joansa.

Discografia

  

Com sempre, vos esperem amb les portes ben obertes!