Alehop! de Vicent Nàcher

Divendres 15 de març a les 19h.

Estimats cantoners i cantoneres, diguem adéu a l’hivern i donem la benvinguda a una nova temporada al cel ras del corral, al gesmiler i a la xicoteta figuera.

Encetem una nova temporada amb un poeta de la casa, amb un cantoner incondicional. Amb l’orgull que dóna vore com la gent que estimem segueix creant, trobant-se i germinant nous i bells projectes com aquest nou llibre de poemes. Alehop!, de Vicent Nàcher Ferrero, serà presentat per Josep-Lluis Ribes i recitat per les veus i ànimes del grup Confiteor. I tot sota els llençols musicals de Josep i Joansa Maravilla, un espectacle especial que no vos podeu perdre.

Alehop! és el crit del gimnasta al circ per tal de fer el número més difícil d’acrobàcies a la pista. Alehop! és també el nom del nou llibre de poemes de Vicent Nàcher Ferrero, amb el qual ens intenta transmetre una alenada d’energia per tal d’encarar novament la nostra existència. La metàfora que recorre tots els versos és la de la vida com un circ, on tots hem de treballar de valent per tal de superar-nos en cada prova que ens ofereix el món cada dia. Tots som trapezistes, contorsionistes, malabaristes o senzillament pallassos, que ens hem d’esforçar en totes les piruetes i volantins que ens asseguren la supervivència. Veniu, veniu! Tots podeu participar en aquesta obra interactiva del poeta, per viure una vegada més un altre tipus de vida, com la que sempre havíeu desitjat. Serem una altra vegada les xiquetes i els xiquets que portem dins de nosaltres, impactats i excitats per un xou que mai no acabarà.

Vos esperem, com sempre, amb les portes ben obertes!